FAT Event

Årets Smak av kysten kokk 2022

Årets Smak av kysten kokk 2022 1080 1080 Matarena

Tirsdag 15. mars inviterer Smak av kysten til lagkonkurranse med en kokk og en lærling. I årets konkurranse vil deltakerne bli utfordret på å lage en hovedrett basert på sei. Fokuset vil være å få utnyttet mest mulig av råvaren. I tillegg til heder og ære vil vinnerlaget motta kr 15.000,-. 

 

Årets store inspirasjonssamling i Smak av kysten

Årets store inspirasjonssamling i Smak av kysten 1080 1080 Matarena

ENDELIG tid for å møtes igjen til årlig inspirasjonssamling i Smak av kysten!

Sammen skal vi suse inn i en ny tid – full av muligheter med ekte sjømatopplevelser! På denne møteplassen skal vi høste ny kunnskap, bli inspirerte av de beste og smake oss igjennom et repertoar av gode sjømatsmaker. Med fokus på marked, bærekraft og lønnsomhet har vi satt sammen et program som vi håper dere vil få god nytte av. Velkommen til årets høydepunkt i Smak av kysten.

Dette blir en feiring av Smak av kysten som var 15 år i fjor, men som feires i år. Det blir fantastisk å møtes!

Invitasjon med påmeldingslenke er sendt på mail til alle medlemmer. Ønsker du å forhøre deg om medlemskap for å delta på denne samlingen, ta kontakt med amanda@matarena.no.

Velkommen!

Kompetansesamling i Smak av kysten

Kompetansesamling i Smak av kysten 1080 1080 Matarena

Velkommen til årets kompetanseprogram for nye medlemsbedrifter og for nye ansatte som ikke har vært gjennom den grunnleggende kompetansedelen.

På denne samlingen vil vi spesielt ta et dypdykk i mer bruk av sei, hyse og lyr, noe som kan bidra til nye sjømatopplevelser og en god kjøkkenøkonomi. Det vil blant annet gis kunnskap om modning av fisk og gode teknikker for servering av fisk til mange. En nyttig samling for både nye og «gamle» medlemmer!

Påmeldingslenke er sendt på mail til alle medlemmer. Ønsker du å forhøre deg om medlemskap for å delta på denne samlingen, ta kontakt med amanda@matarena.no.

Velkommen

logo

Bli en vinner i sosiale medier: Hva kjennetegner godt innhold i sosiale medier?

Bli en vinner i sosiale medier: Hva kjennetegner godt innhold i sosiale medier? 1170 542 Matarena

Bli en vinner i sosiale medier

Kickstart det nye året med en god digital strategi for sosiale medier. Gjennom disse workshopene får du hjelp til å lage din plan, slik at du slipper å finne opp kruttet på nytt hver gang du poster. Dette vil gi din bedrift de aller beste forutsetningene for et godt og innbringende 2022. 

Om workshopene

Workshop 1, 17. januar 2022 – Lag en digital innholdsstrategi:

I denne workshopen vil Astrid Valen-Utvik gi dere et rammeverk som gir dere viktige steg på veien mot å lage en digital innholdsstrategi. Hvilke mål har virksomheten, hvilke verdier ønsker dere å representere og hva slags innhold vil gi dere flere kunder og mer oppmerksomhet? På slutten av denne workshopen får dere en liten oppgave som skal leveres inn noen dager i forkant av workshop 2.

Workshop 2, 31. januar 2022 – Hva kjennetegner godt innhold: 

I workshop nummer 2 skal vi se mer på hvordan sosiale medier faktisk fungerer. Hvorfor er det så viktig å fortelle historier, fremfor å kun informere? Og hva er det som kjennetegner godt innhold i sosiale medier? 

Om Astrid Valen-Utvik:

Astrid Valen–Utvik er siviløkonom fra NHH, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og startet kommunikasjonsbyrå innen sosiale medier, Valen–Utvik AS, i 2009. 

Astrid er opptatt av bedrifters hverdagskommunikasjon i sosiale medier, og ble i 2012 kåret til en av Norges mektigste kvinner innen media og kommunikasjon. Hun ble i 2016 kåret til Årets Sosiale Medie Ildsjel og ble i 2017 kåret til Årets sosiale medie-personlighet. Med Astrid får du inspirerende kurs, basert på konkrete erfaringer med å produsere, strukturere og analysere innhold i sosiale medier, forankret i din virksomhet. 

logo

Bli en vinner i sosiale medier: Lag en digital innholdsstrategi

Bli en vinner i sosiale medier: Lag en digital innholdsstrategi 1170 542 Matarena

Bli en vinner i sosiale medier

Kickstart det nye året med en god digital strategi for sosiale medier. Gjennom disse workshopene får du hjelp til å lage din plan, slik at du slipper å finne opp kruttet på nytt hver gang du poster. Dette vil gi din bedrift de aller beste forutsetningene for et godt og innbringende 2022. 

Om workshopene

Workshop 1, 17. januar 2022 – Lag en digital innholdsstrategi:

I denne workshopen vil Astrid Valen-Utvik gi dere et rammeverk som gir dere viktige steg på veien mot å lage en digital innholdsstrategi. Hvilke mål har virksomheten, hvilke verdier ønsker dere å representere og hva slags innhold vil gi dere flere kunder og mer oppmerksomhet? På slutten av denne workshopen får dere en liten oppgave som skal leveres inn noen dager i forkant av workshop 2.

Workshop 2, 31. januar 2022 – Hva kjennetegner godt innhold: 

I workshop nummer 2 skal vi se mer på hvordan sosiale medier faktisk fungerer. Hvorfor er det så viktig å fortelle historier, fremfor å kun informere? Og hva er det som kjennetegner godt innhold i sosiale medier? 

Om Astrid Valen-Utvik:

Astrid Valen–Utvik er siviløkonom fra NHH, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og startet kommunikasjonsbyrå innen sosiale medier, Valen–Utvik AS, i 2009. 

Astrid er opptatt av bedrifters hverdagskommunikasjon i sosiale medier, og ble i 2012 kåret til en av Norges mektigste kvinner innen media og kommunikasjon. Hun ble i 2016 kåret til Årets Sosiale Medie Ildsjel og ble i 2017 kåret til Årets sosiale medie-personlighet. Med Astrid får du inspirerende kurs, basert på konkrete erfaringer med å produsere, strukturere og analysere innhold i sosiale medier, forankret i din virksomhet. 

Fagsamling for serveringsbedrifter i Smak av kysten

Fagsamling for serveringsbedrifter i Smak av kysten 1080 1080 Matarena

På vei ut av pandemien kan det være nyttig å dele erfaringer med andre serveringsbedrifter i samme situasjon. Vi inviterer til en digital fagsamling tirsdag 27. april kl. 10 – 12😊

Påmelding innen 22. april ved å trykke på denne lenken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD1eaA1RUgIDtHg4CVOn2_QUayneNmHztmLsIlBcfi8nI0fg/viewform

Sesongoppkjøring Smak på høsten

Sesongoppkjøring Smak på høsten 1080 1080 Matarena

Digital fagsamling for hele nettverket der vi blir kjent med hele verdikjeden for høstens arter.

Sesongoppkjøring Smak på sesongen

Sesongoppkjøring Smak på sesongen 1080 1080 Matarena

Digital fagsamling for hele nettverket der vi blir kjent med hele verdikjeden for høstens og vinterens arter.

Sesonglansering Smak på våren

Sesonglansering Smak på våren 1080 1080 Matarena

Lanseringsfest i fiskehandelen og på restaurant. Sjømatfest med sesongens beste råvarer: Kveite, lyr og sei.

Webinar: Økonomieffektivisering for restaurant, servering og drift.

Webinar: Økonomieffektivisering for restaurant, servering og drift. 1080 1080 Matarena

Hvordan gjøre fornuftige valg i forhold til servering og drift, uten at det går på bekostning av kvalitet? Økonomieffektivisering av meny, varekost, prissetting og verktøy for praktisk administrasjon og personalkostnader. Dato TBA.