Voss Bryggeri

Alle gode historier har en begynnelse. For Voss Bryggeri startet det hele med kjærligheten til bygda, og ikke minst til kjærligheten til godt øl.

Voss Bryggeri

Alle gode historier har en begynnelse. For Voss Bryggeri startet det hele med kjærligheten til bygda, og ikke minst til kjærligheten til godt øl.

Fakta

Adresse:
Kytesvegen 396, 5706 Voss

Telefon
+47 975 40 517

Nettsted
www.vossbryggeri.com

Kort om Voss Bryggeri

Jon, Dag og Jeanette er tre lidenskapelige hjemmebryggere som møttes gjennom fallskjermhopping og hanggliding på Voss. Vennskap, høye svev, hardt arbeid, utfordringer, suksess og frustrasjon i en gammel landhandel på Kyte ble så til Voss Bryggeri. I dag produserer bryggeriet hele 20 ulike sorter håndverksøl. Helt siden starten har fokuset vært på å brygge øl av høy kvalitet, og Voss Bryggeri har ved hjelp av et lag profesjonelle bryggere, et nøye utvalg råvarer, og investeringer i det beste bryggerihuset i USA, etablert seg som en kvalitetsprodusent kjent over hele landet.

Ølet fra Voss Bryggeri er inspirert av moderne amerikansk og europeisk håndverksøl, samt gamle hjemmebryggtradisjoner fra Voss. Resultatet er friske humlerike øl med innslak av lokal gjær og einer og øl kokt i kopperkjele med urter, bær og fjellblomst. Ønsket for fremtiden er at Voss skal være viden kjent som øldestinasjon og ølparadis. Dette er Jon, Dag og Jeanettes misjon, og Voss Bryggeri sin drivkraft.

Lokalmat

Produsenter

7 Fjell

Aga Sideri

Åkre Gard

Alde Sider

Amble Gård

Apal Sideri

Bergsdalstunet

Bondens marked

Eikenberg

Fjåk Sjokolade

Fjellestad Gardskjøken

Gardsbrenneriet

Hardangerbonden

Hardangergutane

Hardangersmak

Harding Sideri

Haugen Gardsmat

Haust Hardanger

Heimalaga mat frå Pøylo

Helleland Gard

Hille Økologisk Gardsbruk

Kandal Kjøt

Kvestad Sideri

Marås Hjort

Mikrogrønt

Nordre Solend Gård

Nyyyt

OmCider

Ostegården

Smak av Nordhordland

Spildegarden

Store Naa Siderkompani

Strilalam

Svanøy Røykeri

Tekslo Seafood

Tveita Gardsmat

Undredal Stølsysteri

Varegga – Mat fra Bergen

Vestavin

Vikja

Voss Bryggeri

Vossasmør