FESTIVALMAT & SMAKSWORKSHOP
VELKOMMEN TIL FESTIVALMAT & SMAKSWORKSHOP I SAMARBEID MED DYKTIGE KOKKER!
Tid: Tirsdag 16. april kl. 10.30 – 16.00
NB! Nytt sted: Norrøna Storkjøkken Bergen, Ulsmågvegen 12, 5224 Nesttun
Bli med oss på en matnyttig og inspirerende workshop hvor du kan utvikle attraktiv håndmat perfekt for festivaler og markeder.
Det vil utvikles retter som er enkle å tilberede, men samtidig smaker fantastisk og kommer med spennende nytt tilbehør. Du vil også lære hvordan du kan forberede ingredienser på forhånd, slik at du er godt rustet når markedet eller festivalen starter. Logistikken er nøkkelen, og vi vil sørge for at den fungerer best mulig.
Drikkeprodusenter vil få hjelp til å utvikle en smaksmeny som kan serveres under smakinger på gården eller bedriften. Vi bruker lokale råvarer og lager også dips og annet tilbehør som kan produseres i større kvantum før smakingene. Smaksmenyene vil være enkle å tilberede og harmonere perfekt med drikkene dine.
Blant våre erfarne kokker finner du Øyvind Vestrheim fra Spesialgrossisten Troye og Morten Klever, kjøkkensjef hos «Nye Kippers» på USF Verftet.
Deltakere og kokkene plasseres i ulike grupper avhengig av råvarene og rettene dere ønsker å utvikle.
Før workshop´en tar vi kontakt med deg for å få dine ønsker og innspill til rettene og hva som trengs av råvarer og tilbehør.
Du står selv for kostnader knyttet til råvarer og tilbehør til dine retter.
Bli med oss og få frem smaker som vil løfte både retter og salg til nye høyder!
Dialog på slutten av dagen:
Hvordan oppnå økt suksess i HoReCa-markedet
Workshopen avsluttes med en dialog mellom dere produsenter og kokkene om hvordan produktene kan tilpasses for å oppnå økt suksess i HoReCa-markedet. Vi vil diskutere alt fra tilpasning av produktet og emballasje til logistikk og forpakningsstørrelser.
Det blir servert lunsj og smaksprøver underveis!
Pris:
kr. 295,- (for lunsj)
På kvelden:
Kl. 19.00
Felles middag for Smak fra vest og Smak av kysten på Colonialen Litteraturhuset, Skostredet
Pris treretters meny kr. 750 inkl. mva per person
Meld deg på snarest – se påmeldingsknapp til høyre.