AKTUELT

Sommerfest på bergensrestaurantene 1080 1080 Matarena

Sommerfest på bergensrestaurantene

14. – 19. juni: Sommerfest på bergensrestaurantene Publisert 03. Juni 2021 Bergensrestaurantene har gått sammen for å gjøre det superenkelt for deg å invitere til en trygg og hyggelig sommerfest.  22 av Bergens beste restauranter står på pinne for deg, for å lage sommerfesten dere…

Bransjedager under Hardanger Internasjonale Siderfest 1194 1080 Matarena

Bransjedager under Hardanger Internasjonale Siderfest

Bransjedager under Hardanger Internasjonale Siderfest Publisert 25. Mai 2021 9. – 12. juni 2021 er det klart for første utgave av Hardanger Internasjonale Siderfest i Odda. Da kan du delta på fagdager for Horeca-bransjen 9. – 10. juni. ONSDAG 9. JUNI Bransjedag for hotell og…

3.-4. september er det klart for Bergen Matfestival 2021 522 568 Matarena

3.-4. september er det klart for Bergen Matfestival 2021

Bergen Matfestival 2021 – En hyllest til Vestlandsmaten!   Publisert 10. Mai 2021 3. – 4. september feirer vi den fantastiske Vestlandsmaten fra sjø og land. Matfestivalen spres ut over hele Bergen sentrum, og samler Vestlandet på ett fat til glede for matinteresserte i alle…

Utemat med Barnas Turlag Bergen 1920 2560 Matarena

Utemat med Barnas Turlag Bergen

Utemat-kurs med Barnas Turlag Bergen Publisert 03. Mai 2021 1. mai arrangerte vi Utemat-kurs med Barnas Turlag på Fløyen. Under kurset lærte barn og voksne ulike teknikker for å lage mat på bål, fra kokkene Johnny Dugstad og Morten Tungesvik som er kokkeambassadører for Bergen…

Påmelding for utstillere til Bergen Matfestival 2021 2501 2500 Matarena

Påmelding for utstillere til Bergen Matfestival 2021

PÅmelding for utstillere til Bergen Matfestival 2021   Publisert 26. April 2021 Vil du bli med på Bergen Matfestival som utstiller? Påmeldingen er nå åpnet! I september feirer vi den fantastiske Vestlandsmaten, og gjentar suksessen fra i fjor med å spre festivalen ut over Bergen…

Hardanger Internasjonale Siderfest, 9.-12. juni 2021 800 534 Matarena

Hardanger Internasjonale Siderfest, 9.-12. juni 2021

Hardanger Internasjonale Siderfest, 9.-12. juni 2021 Publisert 19. April 2021 9. – 12. juni 2021 er det klart for aller første utgave av Hardanger Internasjonale Siderfest i Odda. Vi i Matarena er stolte av å være prosjektleder for festivalen – som arrangeres både ute på…

Sjømatdag på Robin Hood Huset 1920 2560 Matarena

Sjømatdag på Robin Hood Huset

Sjømatdag på Robin Hood Huset Publisert 12. April 2021 Inntektene fra fiskeauksjonen på Bergen sjømatfestival gikk til et nydelig sjømatmåltid på Robin Hood Huset. Tusen takk til Morten Tungesvik og David McCarthy som lagde førsteklasses tangspeket torsk, og takk til Domstein Sjømat, BAMA og Sjøsaker…

VIL DU BLI EN DEL AV ET AMBISIØST MATMILJØ? 2560 1707 Matarena

VIL DU BLI EN DEL AV ET AMBISIØST MATMILJØ?

Bergensrestaurantene ansetter Publisert 26. Mars 2021 Vil du bli en del av et ambisiøst og spennende matmiljø? Flere bergensrestauranter er på jakt etter dyktige medarbeidere. Som medarbeider ved en av bergensrestaurantene blir du en del av et spennende og ambisiøst restaurantmiljø som jobber tett og…

Nytt kokk-bondeprosjekt er i gang! 2118 1360 Matarena

Nytt kokk-bondeprosjekt er i gang!

Kokk-bondeprosjektet er i gang! Publisert 23. Mars 2021 Første runde i Matarenas kokk-bonde prosjekt ble en suksess. Kreativiteten var stor, og nye lokale produkter ble skapt. Nå er vi i gang med Kokk-bonde prosjekt #2, og årets første workshop startet hos Haugen Gardsmat i Flåm.…

Matarena lager ny sjømatfestival i Bergen 1200 1365 Matarena

Matarena lager ny sjømatfestival i Bergen

Ny sjømatfestival I Bergen Publisert 12. Februar 2021 11.-13. Mars 2021 arrangeres Bergen Sjømatfestival for aller første gang. Da kan publikum oppleve råvarer i verdensklasse på 24 bergensrestauranter og konkurrere om å bli verdensmester i bergensk fiskesuppe. Restaurantkokkene drar også ut i skolene for å inspirere neste generasjon…

Slik skal vi feire 950-årsjubileumet til Bergen 2560 1707 Matarena

Slik skal vi feire 950-årsjubileumet til Bergen

Slik skal vi feire 950-årsjubileumet til Bergen   Publisert 26. november 2020   Restaurantbransjen slår seg sammen med lokale musikere inviterer til et felles festmåltid for å feire Bergens 950-årsjubileum.    –Musikk er jo livet og det finnes vel knapt en bedre måte å feire…

Intervju med Laila Skorge – Eier og gründer bak Colonialen 2255 2560 Matarena

Intervju med Laila Skorge – Eier og gründer bak Colonialen

Colonialen åpner slakterbutikk i desember Publisert 18. november 2020 Restaurant-gründer Laila Skorge legger ikke skjul på at det er krevende tider for restaurantnæringen nå, men er glad for at de fremdeles kan holde åpent. Nå ser hun frem til å åpne ny avdeling. -Antibac er…

Intervju med Sverre Angus Hugøy – Eier og kokk på Marg & Bein 960 1280 Matarena

Intervju med Sverre Angus Hugøy – Eier og kokk på Marg & Bein

– Momsen ned til 15%. Det er mitt største ønske og kanskje det eneste som kan berge restaurantbransjen.   Publisert 6. august 2020 I dag har vi snakket med Sverre Angus Hugøy, eier og kokk på restauranten Marg & Bein. Han forteller om de nye…

Intervju med Grétar Ingi Sig – Daglig leder og eier på Staup restaurant 750 738 Matarena

Intervju med Grétar Ingi Sig – Daglig leder og eier på Staup restaurant

Vil bidra til å spre matinspirasjon Publisert 26. juni 2020 I dag har vi snakket med Grétar Ingi Sig, daglig leder og eier på Staup, om hvordan det går på restauranten og hva de tenker om veien videre etter korona. Hvordan jobber dere på Staup…

Alternativ Bergen Matfestival 3. – 5. september 2020 2560 1440 Matarena

Alternativ Bergen Matfestival 3. – 5. september 2020

Alternativ Bergen Matfestival 3. – 5. september 2020 Publisert 4. juni 2020 ALTERNATIV BERGEN MATFESTIVAL 2020 – EN HYLLEST TIL VESTLANDSMATEN! 3 – 5. september feirer vi den fantastiske Vestlandsmaten med en alternativ vri på Bergen Matfestival. Årets matfestival spres ut over hele Bergen sentrum,…

Intervju med Arnfinn Djukastein – daglig leder i Fish Me 2560 1920 Matarena

Intervju med Arnfinn Djukastein – daglig leder i Fish Me

Åpnet nytt konsept under koronakrisen Publisert 20. mai 2020 -Vi kunne ikke vært mer uheldig. Nå trenger vi kampanjer og samarbeid for å overleve, sier Arnfinn Djukastein. Her deler han sine tanker om hvordan det har vært å åpne nytt konsept under koronakrisen, og hvordan…

Intervju med Kjetil Smørås og Raymond Mikkelsen – De Bergenske 1280 1096 Matarena

Intervju med Kjetil Smørås og Raymond Mikkelsen – De Bergenske

Pandemien skjøt fart i digitaliseringen Publisert 30. april 2020 De så bestillinger for 100 millioner forsvinne. Nå satser direktør Kjetil Smørås, og mat- og drikkeansvarlig Raymond Mikkelsen i De Bergenske, på nye digitale løsninger, grønnsaker fra egen hage og mer personlig service. Nytt bestillingssystem -Vi…

VEILEDNING I FORBINDELSE MED GJENÅPNING AV SPISESTEDER 2560 1707 Matarena

VEILEDNING I FORBINDELSE MED GJENÅPNING AV SPISESTEDER

VEILEDENDE INFORMASJON I FORBINDELSE MED GJENÅPNING AV SPISESTEDER   Publisert 29. april 2020 Det er mange restauranter som er på vei til å åpne opp igjen etter å ha vært stengt på grunn av korona. For å gjøre det enkelt å navigere i retningslinjer og…