AKTUELT

Intervju med Grétar Ingi Sig – Daglig leder og eier på Staup restaurant 750 738 Matarena

Intervju med Grétar Ingi Sig – Daglig leder og eier på Staup restaurant

Vil bidra til å spre matinspirasjon Publisert 26. juni 2020 I dag har vi snakket med Grétar Ingi Sig, daglig leder og eier på Staup, om hvordan det går på restauranten og hva de tenker om veien videre etter korona. Hvordan jobber dere på Staup…

Alternativ Bergen Matfestival 3. – 5. september 2020 2560 1440 Matarena

Alternativ Bergen Matfestival 3. – 5. september 2020

Alternativ Bergen Matfestival 3. – 5. september 2020 Publisert 4. juni 2020 ALTERNATIV BERGEN MATFESTIVAL 2020 – EN HYLLEST TIL VESTLANDSMATEN! 3 – 5. september feirer vi den fantastiske Vestlandsmaten med en alternativ vri på Bergen Matfestival. Årets matfestival spres ut over hele Bergen sentrum,…

Intervju med Arnfinn Djukastein – daglig leder i Fish Me 2560 1920 Matarena

Intervju med Arnfinn Djukastein – daglig leder i Fish Me

Åpnet nytt konsept under koronakrisen Publisert 20. mai 2020 -Vi kunne ikke vært mer uheldig. Nå trenger vi kampanjer og samarbeid for å overleve, sier Arnfinn Djukastein. Her deler han sine tanker om hvordan det har vært å åpne nytt konsept under koronakrisen, og hvordan…

Intervju med Kjetil Smørås og Raymond Mikkelsen – De Bergenske 1280 1096 Matarena

Intervju med Kjetil Smørås og Raymond Mikkelsen – De Bergenske

Pandemien skjøt fart i digitaliseringen Publisert 30. april 2020 De så bestillinger for 100 millioner forsvinne. Nå satser direktør Kjetil Smørås, og mat- og drikkeansvarlig Raymond Mikkelsen i De Bergenske, på nye digitale løsninger, grønnsaker fra egen hage og mer personlig service. Nytt bestillingssystem -Vi…

VEILEDNING I FORBINDELSE MED GJENÅPNING AV SPISESTEDER 2560 1707 Matarena

VEILEDNING I FORBINDELSE MED GJENÅPNING AV SPISESTEDER

VEILEDENDE INFORMASJON I FORBINDELSE MED GJENÅPNING AV SPISESTEDER   Publisert 29. april 2020 Det er mange restauranter som er på vei til å åpne opp igjen etter å ha vært stengt på grunn av korona. For å gjøre det enkelt å navigere i retningslinjer og…

Her er stedene du kan gå ut å spise i Bergen akkurat nå 2560 1709 Matarena

Her er stedene du kan gå ut å spise i Bergen akkurat nå

Foto: Cornelius Sjømatrestaurant/ Shot by Skeie Her er stedene du kan gå ut å spise i Bergen akkurat nå Publisert 29. april 2021 Nå åpner restaurantene i Bergensområdet opp igjen. På denne siden finner du åpningstider for spisestedene du kan besøke akkurat nå. Gjenåpningen av…

Endelig åpner restaurantene i Bergen sentrum opp igjen 2560 2334 Matarena

Endelig åpner restaurantene i Bergen sentrum opp igjen

Endelig åpner restaurantene i Bergen sentrum opp igjen   Publisert 17. april 2020 Med gode sikkerhetsmarginer mellom bordene, lasermålinger og QR-koder for bestilling er restaurantene nå klare for å gi gjestene trygge og gode spiseopplevelser. Glad for å være i gang igjen På Bryggeloftet &…

Intervju med Åshild Røynstrand – Daglig leder for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Kaigaten Kaffebar.  2560 2109 Matarena

Intervju med Åshild Røynstrand – Daglig leder for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Kaigaten Kaffebar. 

«Et lysglimt i krisen» Møllendal Fetevare gjør suksess mot alle odds Publisert 16. april 2020 I dagens intervju møter vi Åshild Røynstrand – Daglig leder for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Kaigaten Kaffebar.  Hvordan har korona-epidemien påvirket driften hos dere? I Møllendalsveien har vi faktisk…

Intervju med Christina Bollmann – Daglig leder for Cornelius og 1877 2048 1367 Matarena

Intervju med Christina Bollmann – Daglig leder for Cornelius og 1877

Foto: Cornelius/Foto by Skeie «Et annet mål på suksess» Vi møter Christina Bollmann Publisert 15. april 2020 Christina Bollmann er daglig leder for Cornelius Sjømatrestaurant og Restaurant 1877. Her forteller hun om hvordan koronakrisen har påvirket bedriftene, og hvordan de har tilpasset seg og veien…

PÅSKEPAKKEN 4500 4500 Matarena

PÅSKEPAKKEN

PÅSKEPAKKEN Publisert 31. mars 2020   Feir påsken med delikatesser fra lokale produsenter på Vestlandet Nå er det enda viktigere enn før å handle lokalt. Derfor har vi satt sammen en fantastisk gavepakke med håndverksprodukter fra dyktige lokalmatprodusenter på Vestlandet. Påskepakken består av nøye utvalgte…

Her kan du bestille lokale smaker fra Vestland 4000 1250 Matarena

Her kan du bestille lokale smaker fra Vestland

Her kan du bestille lokale smaker fra Vestland Publisert 26. mars 2020 Utforsk smakene av et bugnende Vestland og gjør tiden innendørs ekstra koselig. Her finner du oversikten over delikatesseforretninger, matleveringer og steder du kan bestille rett fra produsentene. Ved å spise og drikke lokalt…

KREATIVITET PÅ MENYEN UNDER DEN ÅRLIGE INSPIRASJONSSAMLINGEN 3767 2382 Matarena

KREATIVITET PÅ MENYEN UNDER DEN ÅRLIGE INSPIRASJONSSAMLINGEN

KREATIVITET PÅ MENYEN UNDER DEN ÅRLIGE INSPIRASJONSSAMLINGEN Publisert 19. mars 2020 Årets inspirasjonssamling på Grand ble en fantastisk reise i mat, sider og råvarer i verdensklasse. Noen av landets beste kokker, formidlere og fagfolk, ledet 15o deltakere igjennom en dag spekket med inspirasjon og faglig…

Fjord Norge Dream Team 2020 4252 2835 Matarena

Fjord Norge Dream Team 2020

FJORD NORGE DREAM TEAM 2020 😍 Fulle av energi og glede, med mye kunnskap og stort engasjement, har over 50 personer på Fjord Norge-standen servert flere smaker fra Fjord Norge enn noensinne under Grüne Woche. Det har vært en fantastisk opplevelse med veldig fine folk og…

Smaken av Fjord Norge på verdens største matmesse 730 474 Matarena

Smaken av Fjord Norge på verdens største matmesse

Smaken av Fjord Norge på verdens største matmesse Publisert 15. januar 2020 Fredag 17.januar åpner landbruks- og matminster Olaug Bollestad Norges stand på på verdens største mat- og landbruksmesse, Grüne Woche i Berlin. De tre regionene Nord Norge, Fjell Norge og Fjord Norge er valgt…

Vil du fronte Matbyen Bergen? 720 960 Matarena

Vil du fronte Matbyen Bergen?

Vil du fronte Matbyen Bergen? Publisert 4. desember 2019 Matarena ser etter inspirerende kokke-ambassadører for Matbyen Bergen. For å styrke og utvide Matbyen Bergen ønsker Matarena å etablere et kokkelag med dyktige og dedikerte kokker fra Bergensområdet. Som medlem av «Bergenslaget» vil du være en…

Prisdryss til sider fra Hardanger i internasjonal siderkonkurranse 4032 3024 Matarena

Prisdryss til sider fra Hardanger i internasjonal siderkonkurranse

Prisdryss til sider fra Hardanger i internasjonal siderkonkurranse Publisert 26. november 2019 Søndag 25. november ble International Cider Competition 2019 avholdt i San Sebastian. Norge hevdet seg i verdenstoppen med fire gull, og totalt hele ni internasjonale priser til Sider frå Hardanger. Baskerland har en…

En smak av Fjord Norge i Madrid 4032 3024 Matarena

En smak av Fjord Norge i Madrid

En smak av Fjord Norge i Madrid Publisert 15. november 2019 Tidligere denne uken arrangerte Innovasjon Norge og Fjord Norge et event for presse og turoperatører i Madrid. Gjennom Matarena fikk Thomas Madsen oppdraget med å sette sammen en meny som viste frem smaken av…

STUDIETUR TIL PIEMONTE! 4379 2920 Matarena

STUDIETUR TIL PIEMONTE!

Piemonte Publisert 1. november 2019 Piemonte!! Et eldorado for lokale mat- og drikke entusiaster fra Vestlandet. Vi har lært fra de beste produsentene, hatt flere måltider enn vi har hatt godt av – og det hele toppet med Trøffelfestival i Alba. Tusen takk for turen…