Startskudd for miljøfyrtårn

Startskudd for miljøfyrtårn

Startskudd for miljøfyrtårn 2560 1709 Matarena

I dag gikk startskuddet for Miljøfyrtårn-sertifisering for 12 av medlemsbedriftene i Smak av Kysten og Smak fra Vest.

«Miljøfyrtårn er viktig for Bien-gruppen for å vise at vi tar miljøet på alvor og ruster oss for krav som vil komme fra våre kunder fremover», sier eier Petter Lidal.

Daglig leder Lene B. Stuhr i Restaurant 1877 fremhever også viktigheten av Miljøfyrtårn for å sikre rekruttering: «Mange unge ønsker å jobbe i bedrifter som jobber bærekraftig, det er viktig å ha i tankene når bransjen står overfor store utfordringer med å skaffe nok kompetent arbeidskraft», sier hun.

En stor takk til Vestland fylkeskommune som støtter denne gruppe-sertifiseringen i regi av Matarena. Målet er at bedriftene skal være sertifiserte innen påske.

Vi samler kreftene – og sammen skal vi gjøre en forskjell for klima og bærekraft!

Takk til medlemmene våre som satser ekstra på bærekraft:

  • Bien (inkl. Bien Centro, Bien Basar og Bien på Danmarksplass)
  • Cornelius Sjømatrestaurant
  • Restaurant 1877
  • Le Mathis
  • Colonialen (inkl. Litteraturhuset, Kranen)
  • Feddie Destillary
  • Hardanger Bygdeysteri
  • Fjåk Sjokolade