10 prinsipper for et bærekraftig matsystem

Dette kurset er skreddersydd for dere i nettverket som ønsker å utvikle en enda mer bærekraftig virksomhet. Kurset vil gi deg verdifull innsikt og Rethink Food gir dere 10 prinsipper for et bærekraftig matsystem.

Bærekraftig matproduksjon handler om å dyrke og lage mat på en måte som respekterer og ivaretar naturen, mennesker og dyrs velferd. Men for at en bærekraftig omstilling skal lykkes, må det også være økonomisk bærekraftig. Lær hvordan du kan implementere prinsippene i din virksomhet

I løpet av kurset lærer du om:

Sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft: Vi ser på hvordan bærekraft påvirker både samfunnet, økonomien og miljøet, og hvordan disse tre faktorene er uadskillelig knyttet sammen.
– Hvilke konkrete fremtidsmuligheter finnes det i norsk mat og biomasse

Rethink Food er et rådgivningsfirma med en egen stemme og visjon for bærekraftig mat. Deres visjon er at det skal lønne seg å gjøre det riktige tingene. Folkene i selskapet har over 30 års erfaring fra norsk matbransje. Foredragsholder Siv Heimdal er utdannet kommunikasjonsrådgiver, men har snart 10 års erfaring fra mat og landbruksnæringen. Hun har jobbet med mat og bærekraft like lenge. I 2021 startet hun og partner Ola Hedstein Rethink Food med visjon om å gjøre det lønnsomt å produsere bærekraftig mat.

Les mer om Rethink Food her

 

Dato

05.03.2024
Utgått

Tid

10:00 - 11:00

Sted

Digitalt kurs

Arrangør

Matarena
Matarena
Telefon
+47 994 03 999
E-post
ingerid@matarena.no
QR-kode