Fagsamling Kristiansand: «Fra hode til hale»

Velkommen til fagsaming!

9. mai inviterer vi i Smak av kysten dere til en spennende fagsamling om råvareutnyttelse. Du som deltaker vil få lære mer om de lokale fiskeartene som det kan brukes mer av, hvordan vi utnytter dem til det fulle og hvordan du kan skape enda bedre lønnsomhet. Vi gleder oss til en sosial og lærerik samling sammen med dere!

Program for dagen: 

  • Kl.10:30: Kort om Smak av kysten og hvordan vi jobber med bærekraftige sjømatopplevelser, v/Amanda Bahl i Matarena/Smak av kysten
  • Kl.11:00: Tilgang, sesong og kvalitet, v/Arnold Egeli fra Sjø og Reidar Fredriksen fra Reinhartsen
  • Kl.12:00: Sjømatlunsj, v/ Smag & Behag
  • Kl.13:00: Mer bruk av hvitfisk på menyen skaper økt lønnsomhet og gode kundeopplevelser! v/ Ronny Kolvik fra Restaurant Bro & Bryt Tapas
  • Kl.15:00: Takk for i dag!

Sted: Smag & Behag, Dronningens Gate 48a

Pris inklusiv lunsj: 450,- pr deltaker

Dato

09.05.2023
Utgått

Tid

10:30 - 15:00

Kostnad

450.00 Kr

Sted

Smag & behag
Dronningens Gate 48a, 4611 Kristiansand
Kategori

Arrangør

Smak av kysten
Telefon
90977447
E-post
alexandra@matarena.no
QR-kode