Fagsamling Kristiansand: «Fra hode til hale»
Velkommen til fagsaming!
9. mai inviterer vi i Smak av kysten dere til en spennende fagsamling om råvareutnyttelse. Du som deltaker vil få lære mer om de lokale fiskeartene som det kan brukes mer av, hvordan vi utnytter dem til det fulle og hvordan du kan skape enda bedre lønnsomhet. Vi gleder oss til en sosial og lærerik samling sammen med dere!
Program for dagen:
- Kl.10:30: Kort om Smak av kysten og hvordan vi jobber med bærekraftige sjømatopplevelser, v/Amanda Bahl i Matarena/Smak av kysten
- Kl.11:00: Tilgang, sesong og kvalitet, v/Arnold Egeli fra Sjø og Reidar Fredriksen fra Reinhartsen
- Kl.12:00: Sjømatlunsj, v/ Smag & Behag
- Kl.13:00: Mer bruk av hvitfisk på menyen skaper økt lønnsomhet og gode kundeopplevelser! v/ Ronny Kolvik fra Restaurant Bro & Bryt Tapas
- Kl.15:00: Takk for i dag!
Sted: Smag & Behag, Dronningens Gate 48a
Pris inklusiv lunsj: 450,- pr deltaker