Slik får du gratis synlighet i sosiale medier!

  • Engasjementet hos Facebook synker, men kan du fremdeles nå viktige målgrupper uten å betale for det?
  • Hvorfor er Snap mest for influencere, mens du kanskje kan få en viral kjempehit på TikTok?
  • Og hvorfor vil bedriften din aldri nå mange på LinkedIn, mens du kanskje kan knytte deg til noen viktige kontaktpersoner? Spesielt om du vil dele noe om samfunnsansvar og bærekraft.

Espen Grimmert fra Carat leder oss trygt og stødig igjennom de siste sosiale medier trendene og kommer med nyttige råd om hva han ville tenkt for gratis oppmerksomhet, og gir tips om hvordan du som lokalmatprodusent skal knuse de store kjedene med sjarme og oppmerksomhet når vi kommer til Black Friday og etter hvert julehandel.

Espen Grimmert er strategisk rådgiver i mediebyrået Carat. Grimmert er en av landets fremste eksperter i sosiale medier og har svært lang erfaring med merkevarebygging, kommunikasjon og utvikling av gode digitale tjenester. Han har skrevet boken Sosiale medier på jobben, og er tidligere kåret til Norges beste rådgiver innen sosiale medier.

Kurset er en del av synlighetsserien «Bli sett og selg mer» og tilbys gratis til alle medlemsbedrifter i Smak av kysten og Smak fra Vest. Velkommen!

Påmeldingsfrist 25. oktober

 

 

Dato

31.10.2023
Utgått

Tid

10:00 - 10:45

Sted

Digitalt kurs
Kategori

Arrangør

Matarena
Matarena
Telefon
+47 994 03 999
E-post
ingerid@matarena.no
QR-kode