Velkommen til vårens vakreste studietur til Gloppen!

Velkommen med til våre Smak fra vest-venner i Gloppen og få en uforglemmelig opplevelse.

Vi besøker:
Fjellestad Gardskjøken – Gardsbrenneriet – Påldtun – Kandal Ysteri og Gardsmat – Kandal Kjøtt – Vestavin. Overnatting på Sølvane Gard.

 

Deltaker program 21. – 22. mai 2024

Vi setter kursen i egne biler siden vi reiser fra ulike deler av regionen.
Noen av dere ankommer til Sølvane Gard dagen før, 2. pinsedag – mandag 20. mai.
Mandag serveres gryte/kvelds i restauranten hos Sølvane Gard fra kl. 19 – 21.
Frokost serveres 21.5. kl. 10 – 11 i restauranten.

Tirsdag 21. mai kl. 12.00:

Kl. 12.00 – 13.45
Vi starter eventyret i Sandane kl. 12.00 og begynner med et besøk på Fjellestad Gardskjøken.
Her venter en nydelig lunsj, hvor Egil serverer 3 retter fra gården inklusiv den legendariske rømmegrøten med spekemat.
Adresse: Fjellbygda, 6823 Sandane

Kl. 14.00 – 15.30
Omvisning hos Synnøve og Jann hos Gardsbrenneriet
Adresse: Øvre nordstranda 96, 6823 Sandane

Kl. 15.45 – 17.00
Omvisning hos Veronica og Magne hos Påldtun
Adresse: Nordstrandsvegen 264, 6823 Sandane

Kl. 17.00 – avreise til Sølvane Gard
Adresse: Kandalsvegen 1340, 6823 Sandane

Ca. kl. 17.00 går turen til den sjarmerende bygden Kandal, hvor vi skal tilbringe kvelden og natten på fantastiske Sølvane Gard.
Kjøreturen dit tar ca. 30 minutter.

På Sølvane Gard har Eivind Kandal og Torstein Kollevåg utviklet et unikt reiselivskonsept med opera på låven og nybygde Kandal Klyngetun med ekstraordinære rom og restaurant.

Kl. 18.30 – aperitif på låven
Om kvelden inviteres vi til aperitiff på låven etterfulgt av en nydelig middag i Sølvane Gards nye restaurant.
Se frem til en uforglemmelig opplevelse og topp stemning!

Kl. 19.00 – middag i restauranten


Onsdag 22. mai:

Kl. 9.00 – 10.00
Frokost på Sølvane Gard (for dem som bor der).
Utsjekk. Alle deltakere betaler direkte til Sølvane Gard.

Etter frokost og utsjekk besøker vi naboene til Sølvane Gard
– Jorun Beate og Paul hos Kandal Kjøtt og Erlend hos Kandal Ysteri og Gardsmat.

Kl. 10.15 – 11.30
Omvisning hos Kandal Kjøtt

Kl. 11. 45 – 12.45
Omvisning hos Kandal Ysteri

Kl. 13.00 – 14.30
Lunsj hos Sølvane Gard

Kl. 14.30 – 15.45
Vi kjører fra Sølvane Gard til Bakar Jon i Byrkjelo
(ca. 30 minutter)
Adresse: 310 Norge, E39, 6826 Byrkjelo

Kl. 15.45 – 16.10
Vi kjører fra Bakar Jon til Vestavin
(Ca. 25 minutters kjøretid)

Kl. 16.15 – ca. 17.45
Omvisning hos Camilla hos Vestavin
Adresse: Jølstravegen 2380, 6843 Skei

Hjemreise fra Skei ca. kl. 18.00.

Foto Kandal Kjøtt (collage øverst) er tatt av Bjørn Harry Schønhaug/Mat fra Norge

Dato

21. - 22.05.2024
Utgått

Tid

Hele dagen

Mer info

Påmelding her
Kategori

Arrangør

Matarena
Matarena
Telefon
+47 994 03 999
E-post
ingerid@matarena.no
QR-kode