GRATIS KURS I SOSIALE MEDIER
Digitalt kurs:
Tirsdag 8.11. kl. 10.00 - 13.00

TRENDER I
SOSIALE MEDIER 2023

Med Astrid Valen-Utvik, «dronningen av sosiale medier»

Tema 1:
Trender i sosiale medier – hva må vi tenke på inn i 2023?
(2 timer)

Hva slags innhold fungerer aller best nå, og hvorfor? På hvilken måte kan vi jobbe med innholdet vårt, for å få mest mulig effekt og samtidig være så effektive som overhodet mulig? Det er ingen hemmelighet at video, og særlig kortformatvideo, er i vinden – men hvordan lager vi Reels, TikTok eller andre korte videoer? Hvilke apper kan være fornuftig å lære seg, og hvilke formater er det viktig å kjenne til? Dette blir konkret og praktisk!

Tema 2:
Lag innholdet ditt mest mulig effektivt
– Innføring i Meta Business Suite
(1 time)

Hva er egentlig forskjellen på Meta Business Suite og Business Manager, og hva bør vi bruke Meta Business Suite til? Hva er Creator Studio og hvor skal vi egentlig lage innholdet vårt, mest mulig effektivt? Du får også innføring i hvordan (og hvorfor) knytte Facebook og Instagram sammen og generelt praktisk og teknisk hjelp med disse verktøyene.

Om Astrid Valen-Utvik:

Astrid Valen–Utvik er siviløkonom fra NHH, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og startet kommunikasjonsbyrå innen sosiale medier, Valen–Utvik AS, i 2009.  Astrid er opptatt av bedrifters hverdagskommunikasjon i sosiale medier, og ble i 2012 kåret til en av Norges mektigste kvinner innen media og kommunikasjon. Hun ble i 2016 kåret til Årets Sosiale Medie Ildsjel og ble i 2017 kåret til Årets sosiale medie-personlighet.  Med Astrid får du inspirerende kurs, basert på konkrete erfaringer med å produsere, strukturere og analysere innhold i sosiale medier, forankret i din virksomhet.

Dato

08.11.2022

Tid

10.00 – 13.00

Sted

Digitalt kurs

Pris

Gratis

Arrangør

MATARENA

Telefon

+47 994 03 999

Påmelding

Booking - sosiale medier