Webinar: Digital sesongsamling
Digital sesongsamling: Smak på høsten! Tirsdag 25.august, kl.09:00.
Velkommen til en feiring av høstens beste råvarer. Smak av Kysten inviterer til et webinar for hver årstid, hvor vi har hentet inn råvareeksperter for inspirasjon og kunnskapsformidling om sesongens beste råvarer.
I dette webinaret vil sjø og land møtes. Sjømatkokk Raymond fra Domstein vil fortelle om lange, hyse og krabbe og Maya Riise fra Nordre Solend Gård skal fortelle om råvarer i sesong som tilbehør for menyen. Havet bugner av sesongbaserte frukter, og ved å anvende de riktig blir det både bærekraftig, smaksrikt og økonomisk. Velkommen til et dypdykk med råvareekspertene:
-Raymond Grimstad, Sjømatkokk fra Domstein Sjømat
-Maya Riise, Nordre Solend gård
Hvordan får jeg tilgang til kurset?
Kursene gjennomføres i Zoom, og krever påmelding i forkant. Det vil også bli mulighet for å stille spørsmål underveis. Vi gjør opptak av kursene og deler dette i Smak av kysten sitt nettverk i etterkant.
Du kan melde deg på via denne lenken: https://forms.gle/zLo3BUw23JvBxBmGA
Hvem passer kurset for?
Kurset passer for alle som arbeider med mat og drikke. Enten du er kokk, servitør, vinkelner eller matentusiast vil dette webinaret falle i smak for deg.
Når tar det sted?
Kurset vil ta sted den 25 august, klokken 09.00. Kurset vil vare i ca. 45 minutter.