Moon Restaurant

Fransk cuisine med lokale råvarer

Moon Restaurant

Fransk cuisine med lokale råvarer

Fakta

Adresse
Marken 33, 5017 Bergen

Nettside
https://www.moonrestaurantbergen.com/

Telefon
+47 48 61 75 42

Kort om Moon Restaurant

The Moon Restaurant er en fantastisk liten nabolagsperle med høye ambisjoner. Restauranten som åpnet i 2021 drives av de franske tvillingene Nicolas og Jules Selukov, Nicolas har lang utdanning fra nederlandske The Hague, etterfulgt av erfaring hos den anerkjente franske kokken Alain Ducasse i et av hans brasserier i Paris. Han er en erfaren sommelier, så vel som lidenskapelig opptatt av sin rolle som vertskap i restauranten. Jules fungerer er restaurantens kokk. Han begynte å studere til kokk som 14-åring, og har siden han var 17 jobbet internasjonalt med noen av verdens beste og etablerte kokker.

Mattilbud og spesialiteter

Tvillingbrødrene er opptatt av at alle ingrediensene som brukes i restauranten skal være så lokale og bærekraftige som mulig. Både for å gi gjestene de beste smaksopplevelsene, og for å bidra til lokalsamfunnet. Maten blir laget med tradisjonelle franske teknikker, og en dæsj internasjonal restauranterfaring. Maten er sunn, god og leken, og serveres i hyggelige omgivelser.

Atmosfære

Restauranten ligger koselig til i Marken i et lite og intimt lokale som er enkelt og stilrent innredet. Husk å bestille bord for å være sikker på at du får plass.