To kokker
Tradisjonsrik og sjarmerende restaurant på Bryggen i Bergen. Spisekartet er bygget på norske råvarer og tar utgangspunkt i velkjente norske og kontinentale oppskrifter.
Tradisjonsrik og sjarmerende restaurant på Bryggen i Bergen. Spisekartet er bygget på norske råvarer og tar utgangspunkt i velkjente norske og kontinentale oppskrifter.
Fakta
Kort om To kokker
Mattilbud og spesialiteter
Tradisjonsrik og sjarmerende restaurant på Bryggen i Bergen. Spisekartet er bygget på norske råvarer og tar utgangspunkt i velkjente norske og kontinentale oppskrifter. Her finner du tradisjonsrike retter med skrei, hjortefilet og lammecarre. Restauranten har et spesielt fokus på kvalitetssjømat, i tillegg finner du delikatesser som andelever og konfiterte andelår på menyen. Brunostis og ostekake med pepperkakebunn er eksempler på populære desserter.
Atmosfære
Restauranten er plassert midt på Bryggen, og lokalet oser av historie som kan dateres tilbake til den hanseatiske tiden. Det klassiske interiøret står i stil med dette.