Bergensrestaurantene ansetter
Publisert 26. Mars 2021
Vil du bli en del av et ambisiøst og spennende matmiljø?
Flere bergensrestauranter er på jakt etter dyktige medarbeidere.
Som medarbeider ved en av bergensrestaurantene blir du en del av et spennende og ambisiøst restaurantmiljø som jobber tett og iherdig med lokale råvarer fra sjø og land.
Bergensregionen er med i et kreativt samarbeidsnettverk initiert av UNESCO, med fokus på å fremme mat og kreativitet lokalt, og dele erfaringer og samarbeide internasjonalt. Som ansatt ved en av bergensrestaurantene blir du en del av et spennende matnettverk med store ambisjoner.
Dette er restaurantene som søker etter dyktige kokker akkurat nå:
Colonialen 44, Matbaren og Kranen
Colonialen søker dyktige kokker, vinkelnere og servitører til sine avdelinger.
KRANEN:
kokk
+ servering – gjerne vinkelner eller vininteressert
44 & MATBAREN
kokk
deltid servering – vininteressert til Matbaren
Ønsker du å bli en del av teamet? Send CV og søknad til:
laila@colonialen.no for stilling på Colonialen 44 & Matbaren.
pablo@colonialen.no for å søke på stilling på Kranen.
JAJA og Skyskraperen
JAJA søker etter Restaurantsjef og Soussjef:
Se alle stillingene og søk her: https://gastrocv.com/skyskraperen
Søknader og CV kan også sendes pr e-post til skyskraperen@ulriken643.no.
Skyskraperen søker nesten alle stillinger til restauranten fra sommeren av.
Lysverket, Hoggorm, Damsgård og Banzha
De gjør seg klare for tidenes vår og sommersesong og tar derfor imot jobbsøknader til Lysverket, Damgård restaurant, Hoggorm pizza og Banzha restaurant. Både kokker og servitører kan søke og de er ute etter både ledere og deg som er i etablererfasen.
Send søknad til hr@lysverket.no
Bien centro og Bien basar
Bien trenger servitører og restaurantsjef til begge avdelingene.
Basaren trenger også flere kokker på laget.
Søknad og CV sendes til Silje@bienbar.no
Litleré Damsgård
Øker kjøkkenteamet og ansetter kokker akkurat nå.
Søknad og CV kan sendes til stianleonholme@gmail.com
Cornelius Sjømatrestaurant
Cornelius søker kokker og soussjef til kommende sesong. Om du kunne tenke deg å jobbe med sekund-ferske råvarer, være med å lede et kjøkken med høyt tempo og jobbe med de beste råvarene havet har å by på – Da er dette jobben for deg!
Cornelius er en førsteklasses sjømatrestaurant i moderne lokaler. Restauranten ligger idyllisk til, helt i sjøkanten, på Holmen like utenfor Bergen.
Send søknad og CV til Underthun@cornelius-restaurant.no, tlf. 468 19 733