I dag gikk startskuddet for Miljøfyrtårn-sertifisering for 12 av medlemsbedriftene i Smak av Kysten og Smak fra Vest.
«Miljøfyrtårn er viktig for Bien-gruppen for å vise at vi tar miljøet på alvor og ruster oss for krav som vil komme fra våre kunder fremover», sier eier Petter Lidal.
Daglig leder Lene B. Stuhr i Restaurant 1877 fremhever også viktigheten av Miljøfyrtårn for å sikre rekruttering: «Mange unge ønsker å jobbe i bedrifter som jobber bærekraftig, det er viktig å ha i tankene når bransjen står overfor store utfordringer med å skaffe nok kompetent arbeidskraft», sier hun.
En stor takk til Vestland fylkeskommune som støtter denne gruppe-sertifiseringen i regi av Matarena. Målet er at bedriftene skal være sertifiserte innen påske.
Vi samler kreftene – og sammen skal vi gjøre en forskjell for klima og bærekraft!
Takk til medlemmene våre som satser ekstra på bærekraft:
- Bien (inkl. Bien Centro, Bien Basar og Bien på Danmarksplass)
- Cornelius Sjømatrestaurant
- Restaurant 1877
- Le Mathis
- Colonialen (inkl. Litteraturhuset, Kranen)
- Feddie Destillary
- Hardanger Bygdeysteri
- Fjåk Sjokolade