Vårens vakreste studietur til Gloppen med lokalmatprodusentene i Matarenas nettverk, Smak fra vest! 🌸
Nydelige Gloppen leverte maks😍 Strålende vær, de beste lokale smakene, og overnatting hos eventyrlige Sølvane Gard i Kandal. Med en magisk beliggenhet, kreativitet og lokalmat i toppklasse, ble det en uforglemmelig tur!
Vi besøkte Fjellestad Gardskjøken som blant annet disket opp med sin legendariske rømmegrøt og vårens «kuslepp». Gardsbrenneriet viste oss rundt i drikkeproduksjonen og lot oss smake på sine delikatesser. Påldtun inviterte oss til sitt vakre sted ved fjorden, med sauna, bad, utsiktshytter og forfriskninger. Vi fikk oppleve storslagen utsikt, produksjon og nydelige smaker hos Kandal Kjøtt og Kandal Ysteri & Gardsmat. I Skei fikk vi møte og høre historien til den innovative fruktvinprodusenten, Vestavin.
Glad for at vi fikk besøke lokalmatprodusentene som byr på stolte tradisjoner og ekte smaker. Du kan nyte alle disse spennende produktene under Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival 6. – 7. september. Klar for Vestlandet på ett fat? Vi sees der❣️