Smak fra vest, kompetansenettverket for lokale mat- og drikkeprodusenter, har vokst og vi ønsker 11 nye medlemmer velkommen i 2023!
Smak fra vest har nå 75 medlemsbedrifter bestående av ambisiøse lokale mat- og drikkeprodusenter som ønsker å satse, utvikle seg faglig og dra nytte av et verdifullt nettverk med mange samarbeidsmuligheter.
De nye medlemmene er Aktiv Modalen, Fjordsider/Sider AS, Hardanger Bygdeysteri, Hardanger Siderprodusentlag, Lynghaugen Bigard, Molvik Gard, Osterøy Ysteri, Sjuragarden, Skarbø Gard, TasteBuds og Ystepikene.
Smak fra vest medlemmene verdsetter samarbeid for å skape innovasjon og utvikling. Medlemskapet bidrar til økt lønnsomhet og verdiskapning for hele lokalmatnæringen og gir oss enda flere bærekraftige og gode råvarer og produkter å glede oss over.
Et sitat fra Jorun Beate Nygård i Kandal Kjøtt, som har vært medlem siden nettverkets start i 2018, illustrerer viktigheten av nettverket:
«Matarena er viktig for oss som ein småskalaprodusent. Gjennom nettverket får vi tilgang til kompetanse på mange felt, som er nødvendig for å kunne bli løfta opp på eit meir «proft» nivå. Gjennom Matarena får vi delta i eit nettverk der vi får samhandle og samarbeide med andre produsentar innan mat og drikke, i ein større region.»
Du kan se alle medlemmene i Smak fra vest-nettverket her: https://matarena.no/alt-om-mat/lokalmat/
Hvis du er en lokalmatprodusent og ønsker å bli medlem, kan du finne mer informasjon her og kontakte oss i Matarena: https://matarena.no/nettverk/kompetanseprogram/
Takk til Vestland fylkeskommune for støtte til videreutvikling av Smak fra vest kompetansenettverket.
Foto: stort bilde – Skarbø Gard