INTERVJU OM GJENÅPNINGEN AV RESTAURANTER I BERGEN

I denne intervjuserien møter du nøkkelpersoner fra restaurantlivet i Bergen. De forteller om hvordan den pågående koronakrisen påvirker deres bedrift, og hvilke tiltak de gjør i forbindelse med gjenåpningen av spisestedene.

Persetorsk – bergensk tradisjonsrett

 Persetorsk er kanskje den eneste tradisjonsretten som er helt bergensk. Den ikoniske retten har også sin egen festdag 28.januar. -Vi har gjester som sier at det er den beste fiskeretten de har spist i hele sitt liv. Det er helt spesielt. Det ligger et smil om munnen til kokk og restaurantør Gard Haugland fra Bien [...]

Intervju med Christina Bollmann – Daglig leder for Cornelius og 1877

Foto: Cornelius/Foto by Skeie "Et annet mål på suksess" Vi møter Christina Bollmann Publisert 15. april 2020 Christina Bollmann er daglig leder for Cornelius Sjømatrestaurant og Restaurant 1877. Her forteller hun om hvordan koronakrisen har påvirket bedriftene, og hvordan de har tilpasset seg og veien videre. Hvordan påvirkes Cornelius og 1877 av krisen vi nå [...]

Intervju med Laila Skorge – Eier og gründer bak Colonialen

Colonialen åpner slakterbutikk i desember Publisert 18. november 2020 Restaurant-gründer Laila Skorge legger ikke skjul på at det er krevende tider for restaurantnæringen nå, men er glad for at de fremdeles kan holde åpent. Nå ser hun frem til å åpne ny avdeling. -Antibac er den nye parfymen Nedstengninger og restriksjoner har blitt pålagt serveringsstedene [...]

Intervju med Grétar Ingi Sig – Daglig leder og eier på Staup restaurant

Vil bidra til å spre matinspirasjon Publisert 26. juni 2020 I dag har vi snakket med Grétar Ingi Sig, daglig leder og eier på Staup, om hvordan det går på restauranten og hva de tenker om veien videre etter korona. Hvordan jobber dere på Staup nå? Vi holder blant annet på med å lage en [...]

Intervju med Arnfinn Djukastein – daglig leder i Fish Me

Åpnet nytt konsept under koronakrisen Publisert 20. mai 2020 -Vi kunne ikke vært mer uheldig. Nå trenger vi kampanjer og samarbeid for å overleve, sier Arnfinn Djukastein. Her deler han sine tanker om hvordan det har vært å åpne nytt konsept under koronakrisen, og hvordan situasjonen påvirker næringen. Hva mener du er det viktigste som [...]

Intervju med Åshild Røynstrand – Daglig leder for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Kaigaten Kaffebar. 

«Et lysglimt i krisen» Møllendal Fetevare gjør suksess mot alle odds Publisert 16. april 2020 I dagens intervju møter vi Åshild Røynstrand – Daglig leder for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Kaigaten Kaffebar.  Hvordan har korona-epidemien påvirket driften hos dere? I Møllendalsveien har vi faktisk holdt åpent hele veien, og det har vært utrolig mye [...]

Intervju med Sverre Angus Hugøy – Eier og kokk på Marg & Bein

- Momsen ned til 15%. Det er mitt største ønske og kanskje det eneste som kan berge restaurantbransjen.   Publisert 6. august 2020 I dag har vi snakket med Sverre Angus Hugøy, eier og kokk på restauranten Marg & Bein. Han forteller om de nye prosjektene de er i gang med og hva han mener [...]

Intervju med Kjetil Smørås og Raymond Mikkelsen – De Bergenske

Pandemien skjøt fart i digitaliseringen Publisert 30. april 2020 De så bestillinger for 100 millioner forsvinne. Nå satser direktør Kjetil Smørås, og mat- og drikkeansvarlig Raymond Mikkelsen i De Bergenske, på nye digitale løsninger, grønnsaker fra egen hage og mer personlig service. Nytt bestillingssystem -Vi innfører et nytt bestillingssystem som gjør at det er færre [...]