Møteplass Mat på hjul til Hardanger
Publisert 28. september 2018
«Møteplass mat på hjul» til Hardanger ble en stor suksess. Kokker og servitører fra noen av byens restauranter entret siderbussen, og var klar for å bli enda bedre kjent med de dyktige og ambisiøse siderprodusentene. Her fikk de lære mer om hele produksjonsprosessen – fra eple til førsteklasses «Sider frå Hardanger».
Denne gangen dro vi til Sørfjorden, og besøkte Aga Sideri, Alde Sider, Edel Siderog Hardanger Cideri As. Det hele ble toppet med en fantastisk lunsj på Agatunet hvor Joar Agas mor, Marianne, disket opp med tradisjonsrik Hakkasteik, potetkaker og deilige eplekaker til dessert!
Turen ble en flott fortsettelse på en vellykket sidersatsning på Bergen Matfestival hvor publikum fikk smake seg gjennom et herlig utvalg av «Sider frå Hardanger». Eventyret har så vidt startet – vi gleder oss til fortsettelsen!
Møteplass Mat arrangeres av Matarena AS.
Fra eple til førsteklasses sider fra Hardanger