Utemat-kurs med Barnas Turlag Bergen
Publisert 03. Mai 2021
1. mai arrangerte vi Utemat-kurs med Barnas Turlag på Fløyen. Under kurset lærte barn og voksne ulike teknikker for å lage mat på bål, fra kokkene Johnny Dugstad og Morten Tungesvik som er kokkeambassadører for Bergen – UNESCO Creative City of Gastronomy.
En stor del av turgleden er å kose seg med god mat underveis. Og med litt forarbeid har man utgangspunkt for førsteklasses måltider som tar turopplevelsen til nye høyder. I dette kurset for barn og foreldre lærte deltakerne ulike teknikker som de kan bruke for gode matopplevelser i det fri. Det ble laget retter av både kjøtt, fisk og grønnsaker, og barna fikk lage sine egne grillspyd og pinnebrød. Maten ble en stor suksess, og vi gleder oss til flere kurs i samarbeid med DNT til høsten.
Takk for et strålende samarbeid så langt, og takk til alle som deltok for en strålende dag ute!