Anders Isager

Daglig leder for JAJA Restaurant og Skyskraperen Restaurant på Ulriken

Ta kontakt dersom du ønsker Anders ekspertise til ditt arrangement.

Anders Isager

Anders Isager er utdannet kokk og diplomkokk med bred erfaring fra matbransjen. Han har drevet restauranter de siste 4 årene. Før det jobbet han 8 år som konsulent med forskjellige små og store matfaglige prosjekter og oppdrag. Anders har gjennom ført en lang rekke matkurs, demonstrasjoner og arrangementer med høy helhetlig kvalitet.

Isager har vært engasjert som matfaglig konsulent ved Gastronomisk institutt i Stavanger og matfaglig leder ved Norsk Sjømatsenter.

I dag driver han Skyskraperen Restaurant og JAJA Restaurant (Street Food & Bar) som daglig leder og medeier. Anders trives aller best når han får jobbe med lokale kortreiste råvarer og da gjerne sjømat av alle slag.

Daglig leder for JAJA Restaurant og Skyskraperen Restaurant på Ulriken
Tidligere matfaglig leder ved Norsk Sjømatsenter
Matfaglig konsulent, Gastronomisk Institutt

«Mitt ønske og klare oppfatning er at Bergen absolutt bør være en av Norges fremste matbyer, og
internasjonalt kjent for god (både moderne og tradisjonsrik) mat, og tydelig bruk av lokale råvarer i
verdenstoppen!»

Kokke-ambassadører

Vilde Lunde Træet

Adam Schive Bjerck

Tina Marie Dingsøyr Vik

Raymond Grimstad

Nikolas Carlsen

Anders Isager

Johnny Dugstad

Øyvind Vestrheim

Bjarte Finne

Benedicte Jørgensen

Morten Tungesvik