Johnny Dugstad

Kjøkkensjef for Søtt+Salt

Johnny har erfaring fra restauranter som Colonialen og Bare Vestland. Han holder blant annet lærerike og inspirerende kurs om utemat på bål, for barn og voksne.

Ta kontakt dersom du ønsker Johnnys ekspertise til ditt arrangement.

Johnny Dugstad

Johnny har eit godt fundament i hjemmelaget mat med rene, gode smaker som gjenspeiler kulturen på Vestlandet. Han er inspirert av Black Metal og den barske og vakre norske naturen.

Råvarer, tradisjon, musikk og matkultur er alltid i fokus når Dugstad kokkelerer. Han har erfaring fra restauranter som Bare Vestland, Colonialen Restaurant og Restaurant Hallingstuene, og har jobbet mye med filetering av fisk, utbening av dyr og grilling av kjøtt.

Johnny er en ivrig sanker av ville vekster, og har siste året har Johnny hatt ansvar for utematkurs for Barnas turlag i DNT. På kursene lærer han unge og voksne gode tips for matlaging på bål.

Ekspertise på utemat
En mester på grill
Sanker ville vekster
Bruk av hele dyret: Filetering av fisk og utbening av dyr
Koking av kraft til sauser og dressinger

Mitt hjerte brenner for husmannskost og tradisjonsmat. Eg meiner det er viktig å hente fram igjen og ta vare på dei grunnleggjande, tradisjonelle teknikkene me har på Vestlandet.

Kokke-ambassadører

Vilde Lunde Træet

Adam Schive Bjerck

Tina Marie Dingsøyr Vik

Raymond Grimstad

Nikolas Carlsen

Anders Isager

Johnny Dugstad

Øyvind Vestrheim

Bjarte Finne

Benedicte Jørgensen

Morten Tungesvik