VILDE LUNDE TRÆET

Kjøkkensjef for Spisekroken Straume

Ta kontakt dersom du ønsker Vildes ekspertise til ditt arrangement.

VILDE LUNDE TRÆET – SPISEKROKEN

Vilde flyttet til Bergen for 8 år siden og begynte i lære på hotell Neptun. Der lærte hun alt fra fine dining til buffet.

Hun har jobbet på Restaurant 1877 i flere år, der hun jobbet på koldt og med mange ulike dessertteknikker. I arbeidet på 1877 lærte hun utrulig mye om lokal mat, noe som har blitt hennes store lidenskap.

Etter å ha arbeidet i Stockholm på Mellqvist Matbar har Vilde blitt en erfaren kokk innen spansk matlaging. I dag jobber hun med både moderne og tradisjonelle retter laget på lokale råvarer, som kjøkkensjef på Spisekroken Straume.

Koldt og desserter på Restaurant 1877
Moderne spansk på Mellqvist Matbar i Stockholm
Kjøkkensjef for Spisekroken
Representerer Bergen Creative City of Gastronomy i Denia, 2021

Eit godt utgangspunkt for å lage god mat begynner med gode råvarer fra flinke bønder

Kokke-ambassadører

Vilde Lunde Træet

Adam Schive Bjerck

Tina Marie Dingsøyr Vik

Raymond Grimstad

Nikolas Carlsen

Anders Isager

Johnny Dugstad

Øyvind Vestrheim

Bjarte Finne

Benedicte Jørgensen

Morten Tungesvik