Raymond Grimstad

Ansatt hos Lerøy Alfheim og driver matbloggen Kokken og Konditoren sammen med Linn Therese Skiftesvik

Ta kontakt dersom du ønsker Raymonds ekspertise til ditt arrangement.

Raymond Grimstad

Raymond har en variert og bred matfaglig bakgrunn. Har jobbet mest med kurs og utvikling de siste årene. Raymond har en rough matstil, og er alltid på søken etter noe nytt. Siden har har tilbrakt nesten hver sommer i havgapet ved Herdla, står sjømat og all slags godsaker fra havet han nærmest.

Ansatt hos Lerøy Alfheim
Blogger

Driver matbloggen Kokken og Konditoren sammen med Linn Therese Skiftesvik

Kokke-ambassadører

Vilde Lunde Træet

Adam Schive Bjerck

Tina Marie Dingsøyr Vik

Raymond Grimstad

Nikolas Carlsen

Anders Isager

Johnny Dugstad

Øyvind Vestrheim

Bjarte Finne

Benedicte Jørgensen

Morten Tungesvik