Sjømatdag på Robin Hood Huset

Sjømatdag på Robin Hood Huset 1920 2560 Matarena

Sjømatdag på Robin Hood Huset

Publisert 12. April 2021

Inntektene fra fiskeauksjonen på Bergen sjømatfestival gikk til et nydelig sjømatmåltid på Robin Hood Huset. Tusen takk til Morten Tungesvik og David McCarthy som lagde førsteklasses tangspeket torsk, og takk til Domstein Sjømat, BAMA og Sjøsaker Seaweed som støttet arrangementet med fantastiske råvarer. 

Mandag 12. april serverte bergenskokkene Morten Tungesvik, eier og gründer bak BARE og Bare Vestland, og David McCarthy fra Colonialens SLAKT, nydelig sjømat til Robin Hood Husets gjester. Gjestene fikk servert bakt, tangspeket torsk med grønnsaksfrikasse, poteter og urter. Kokkene syntes det var utrolig kjekt å få bidra til en god måltidsopplevelse. -Det koster så lite og gir så mye, forteller Tungesvik som har stått for menyen til Sjømatdagen.

I det serveringen begynte sto køen ut av døren. -Dette var kjempegodt, sier en av middagsgjestene som nettopp har smakt på maten.

Goran Indjic som er kjøkkensjef på Robin Hood Huset forteller at de satt rekord i både antall besøkende og antall serverte porsjoner i løpet av dagen. -Det har vært helt fantastisk. Både for oss som jobber på kjøkkenet og de frivillige hos oss som får inspirasjon og faglig innsikt, og selvfølgelig også for gjestene våre. Folk var helt i hundre over maten. -Vi har drømt om å få til noe slikt sammen med kokkene i Bergen, så det var veldig kjekt for oss å teste dette ut og se at det fungerte så godt. Vi håper at det kan bli enda flere slike arrangement her på Robin Hood Huset i fremtiden.

Robin Hood Huset er et rusfritt og livssynsnøytralt møtested for økonomisk vanskeligstilte og nettverkssøkende i Bergen sentrum. Vi i Matarena takker for samarbeidet om et strålende arrangement.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/web2/matarena/matarena.no/wp-content/plugins/movedo-extension/shortcodes/movedo_gallery.php on line 450