Bransjedager under Hardanger Internasjonale Siderfest

Bransjedager under Hardanger Internasjonale Siderfest 1194 1080 Matarena


Bransjedager under Hardanger Internasjonale Siderfest

Publisert 25. Mai 2021

9. – 12. juni 2021 er det klart for første utgave av Hardanger Internasjonale Siderfest i Odda. Da kan du delta på fagdager for Horeca-bransjen 9. – 10. juni.

ONSDAG 9. JUNI

Bransjedag for hotell og restaurant bransjen og siderprodusenter

Møt siderprodusenter på 3 sidergårder i Sørfjorden i Hardanger. På hver sidergård blir det faglige innlegg, omvisning og spennende smakinger. Det blir felles middag for alle deltakerne på den nye restauranten på NÅ, Siderhuset Ola K.

TORSDAG 10. JUNI

Fagdag for norske siderprodusenter

Det blir sidercruise med Vision of the Fjords til Aga Sideri hvor det blir fagsamling med fokus på utvikling av gårdsturisme og vertskapsrollen. Omvisning i produksjonen, sidersmaking og lunsj.
Båten går videre til Lofthus og Alvavoll for omvisning før båten tar deltakerne tilbake til Odda.

Veien går så videre til Lindehuset i Odda hvor det kl. 18.30 – 20.00 blir digitalt siderkurs med den kjente ciderologisten, Gabe Cook, og 3 internasjonale siderprodusenter. Deretter blir det servert lokal tapasmeny, mye god sider og god tid til prat med dine kollegaer i bransjen.

Se mer info her: www.siderfest.no

Trykk her for påmelding til bransjeprogrammet: https://docs.google.com/forms/

 

 

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/web2/matarena/matarena.no/wp-content/plugins/movedo-extension/shortcodes/movedo_gallery.php on line 450