Hardanger Internasjonale Siderfest, 9.-12. juni 2021

Hardanger Internasjonale Siderfest, 9.-12. juni 2021 800 534 Matarena


Hardanger Internasjonale Siderfest, 9.-12. juni 2021

Publisert 19. April 2021

9. – 12. juni 2021 er det klart for aller første utgave av Hardanger Internasjonale Siderfest i Odda. Vi i Matarena er stolte av å være prosjektleder for festivalen – som arrangeres både ute på de idylliske sidergårdene i Sørfjorden, og inne på de tidligere områdene til Odda Smelteverk. 

Norsk sider har for tiden stor suksess, og med Hardanger Internasjonale Siderfest vil vi spre enda mer kunnskap, synlighet og blest om norsk kvalitetssider!

Festivalen foregår fra 9.-12. juni. De to første dagene blir det fagdager for Horeca-bransjen og siderprodusenter. Og fra 11.-12. juni blir det publikumsdager med sidersafari, 4-retters middag i Tyssedal Kraftstasjon og den store siderfesten i Lindehuset- og på Sentralbadet Litteraturhus.

Gled deg til sidersmakinger og -kurs, kulturelle innslag, salg av spennende lokalmat og kveldsarrangement med konserter.

Du kan lese mer om Hardanger Internasjonale Siderfest her: https://www.siderfest.no/

Billetter til arrangementene finner du her: https://siderfest.ticketco.events/no/nb/e/hardanger_internasjonale_siderfest_2021

Velkommen til siderfest i vakre Hardanger!

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/web2/matarena/matarena.no/wp-content/plugins/movedo-extension/shortcodes/movedo_gallery.php on line 450