Kokkeutveksling til Mexico tilbys til kreativ bergenskokk

Kokkeutveksling til Mexico tilbys til kreativ bergenskokk 679 960 Matarena

Kokkeutveksling til Mexico tilbys til kreativ bergenskokk

Publisert 10. februar 2019

Matarena tilbyr i samarbeid med Bergen kommune i 2019 en mulighet til å søke om utvekslinger til noen av verdens Unesco matbyer.

Den første muligheten kommer her:
Ensenada i Mexico inviterer en Bergenskokk til å delta på et spennende kokkefaglig opplegg – «Food Poets» – med vekt på kreativitet, erfaringsutveksling og gastronomisk utvikling. I tre måneder får du utforske det meksikanske kjøkken sammen med noen av landets beste og mest kreative kokker! Som en del av Amarabierto`s Food Lab, vil dere sammen utforske råvarer, tradisjoner, koketeknikker, lokal gastronomi og vennskap på tvers av ulike land og kulturer. Her vil dere bli utfordret på å tenke utenfor boksen og virkelig få en opplevelse for livet.
Opplegget varer i 3 måneder. NB! Første periode er allerede 18. mars – 11. juni 2019 (season I). Evt. kan det by seg en ny mulighet 18. september til 11. desember 2019 (season II).

Ensenada dekker fly og overnatting. Fra Bergen kommune vil det bli gitt stipend på
kr. 20.000,- til den valgte representanten. Kandidaten vil bli bedt om å dele sine erfaringer underveis og når han/hun kommer hjem.

Søknadsfrist: 21. februar 2019
Interessert?

Send CV og en kort video hvor du sier noe om følgende:
– What does creativity in the kitchen taste and feel like?
– Who would you dream to cook for and what would you serve?
– What would the motto in our apron be?

Utvekslingen skjer i samarbeid med Matarena.
Søknad sendes til: alexandra@matarena.no, som også kan kontaktes for mer informasjon om oppholdet.
Alt i søknaden må være på engelsk.

If you feel a desire to find your own flavour and share it with the world this might be the place for you»