Signaturretter Signaturretter https://matarena.no/cms/wp-content/themes/matarena/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Matarena Matarena https://secure.gravatar.com/avatar/021b978a8482f828cc98e7e597215df9?s=96&d=mm&r=g 28. februar 2019 28. februar 2019 LokalmatSignaturretter Bøkling-rillettes med flatbrød og syltet løk Siderdampede blåskjell med ramsløk Reinsdyrtartar med konserverte grønnsaker og ramsløkmajones Russedessert med hvit sjokolade og stikkelsbærsyltetøy Kald kokt laks med flatbrød, syltet agurk, egg og brunet smør. Kjøttsuppe med svineknoke og «mini-raspeball» Rømmegrøt med blåmuggost en klassiker med en liten vri Tilslørte bondepiker med rabarbra, epler, sitron og ingefær. Speketallerken med karamelliserte nøtter, syltede poteter, jordskokkchips og urtemajones Prinsefisk med reker, asparges, persillerot og butterdeig. Smalahove-bygotto med geitost Persetorsk med ertepuré og eple-smørsaus.