AKTUELT

VIL DU BLI EN DEL AV ET AMBISIØST MATMILJØ? 2560 1707 Matarena

VIL DU BLI EN DEL AV ET AMBISIØST MATMILJØ?

Bergensrestaurantene ansetter Publisert 26. Mars 2021 Vil du bli en del av et ambisiøst og spennende matmiljø? Flere bergensrestauranter er på jakt etter dyktige medarbeidere. Som medarbeider ved en av bergensrestaurantene blir du en del av et spennende og ambisiøst restaurantmiljø som jobber tett og…

Nytt kokk-bondeprosjekt er i gang! 2118 1360 Matarena

Nytt kokk-bondeprosjekt er i gang!

Kokk-bondeprosjektet er i gang! Publisert 23. Mars 2021 Første runde i Matarenas kokk-bonde prosjekt ble en suksess. Kreativiteten var stor, og nye lokale produkter ble skapt. Nå er vi i gang med Kokk-bonde prosjekt #2, og årets første workshop startet hos Haugen Gardsmat i Flåm.…

Matarena lager ny sjømatfestival i Bergen 1200 1365 Matarena

Matarena lager ny sjømatfestival i Bergen

Ny sjømatfestival I Bergen Publisert 12. Februar 2021 11.-13. Mars 2021 arrangeres Bergen Sjømatfestival for aller første gang. Da kan publikum oppleve råvarer i verdensklasse på 24 bergensrestauranter og konkurrere om å bli verdensmester i bergensk fiskesuppe. Restaurantkokkene drar også ut i skolene for å inspirere neste generasjon…

Slik skal vi feire 950-årsjubileumet til Bergen 2560 1707 Matarena

Slik skal vi feire 950-årsjubileumet til Bergen

Slik skal vi feire 950-årsjubileumet til Bergen   Publisert 26. november 2020   Restaurantbransjen slår seg sammen med lokale musikere inviterer til et felles festmåltid for å feire Bergens 950-årsjubileum.    –Musikk er jo livet og det finnes vel knapt en bedre måte å feire…

Intervju med Laila Skorge – Eier og gründer bak Colonialen 2255 2560 Matarena

Intervju med Laila Skorge – Eier og gründer bak Colonialen

Colonialen åpner slakterbutikk i desember Publisert 18. november 2020 Restaurant-gründer Laila Skorge legger ikke skjul på at det er krevende tider for restaurantnæringen nå, men er glad for at de fremdeles kan holde åpent. Nå ser hun frem til å åpne ny avdeling. -Antibac er…

Intervju med Sverre Angus Hugøy – Eier og kokk på Marg & Bein 960 1280 Matarena

Intervju med Sverre Angus Hugøy – Eier og kokk på Marg & Bein

– Momsen ned til 15%. Det er mitt største ønske og kanskje det eneste som kan berge restaurantbransjen.   Publisert 6. august 2020 I dag har vi snakket med Sverre Angus Hugøy, eier og kokk på restauranten Marg & Bein. Han forteller om de nye…

Intervju med Grétar Ingi Sig – Daglig leder og eier på Staup restaurant 750 738 Matarena

Intervju med Grétar Ingi Sig – Daglig leder og eier på Staup restaurant

Vil bidra til å spre matinspirasjon Publisert 26. juni 2020 I dag har vi snakket med Grétar Ingi Sig, daglig leder og eier på Staup, om hvordan det går på restauranten og hva de tenker om veien videre etter korona. Hvordan jobber dere på Staup…

Alternativ Bergen Matfestival 3. – 5. september 2020 2560 1440 Matarena

Alternativ Bergen Matfestival 3. – 5. september 2020

Alternativ Bergen Matfestival 3. – 5. september 2020 Publisert 4. juni 2020 ALTERNATIV BERGEN MATFESTIVAL 2020 – EN HYLLEST TIL VESTLANDSMATEN! 3 – 5. september feirer vi den fantastiske Vestlandsmaten med en alternativ vri på Bergen Matfestival. Årets matfestival spres ut over hele Bergen sentrum,…

Intervju med Arnfinn Djukastein – daglig leder i Fish Me 2560 1920 Matarena

Intervju med Arnfinn Djukastein – daglig leder i Fish Me

Åpnet nytt konsept under koronakrisen Publisert 20. mai 2020 -Vi kunne ikke vært mer uheldig. Nå trenger vi kampanjer og samarbeid for å overleve, sier Arnfinn Djukastein. Her deler han sine tanker om hvordan det har vært å åpne nytt konsept under koronakrisen, og hvordan…

Intervju med Kjetil Smørås og Raymond Mikkelsen – De Bergenske 1280 1096 Matarena

Intervju med Kjetil Smørås og Raymond Mikkelsen – De Bergenske

Pandemien skjøt fart i digitaliseringen Publisert 30. april 2020 De så bestillinger for 100 millioner forsvinne. Nå satser direktør Kjetil Smørås, og mat- og drikkeansvarlig Raymond Mikkelsen i De Bergenske, på nye digitale løsninger, grønnsaker fra egen hage og mer personlig service. Nytt bestillingssystem -Vi…

VEILEDNING I FORBINDELSE MED GJENÅPNING AV SPISESTEDER 2560 1707 Matarena

VEILEDNING I FORBINDELSE MED GJENÅPNING AV SPISESTEDER

VEILEDENDE INFORMASJON I FORBINDELSE MED GJENÅPNING AV SPISESTEDER   Publisert 29. april 2020 Det er mange restauranter som er på vei til å åpne opp igjen etter å ha vært stengt på grunn av korona. For å gjøre det enkelt å navigere i retningslinjer og…

Her er stedene du kan gå ut å spise i Bergen akkurat nå 2560 1709 Matarena

Her er stedene du kan gå ut å spise i Bergen akkurat nå

Foto: Cornelius Sjømatrestaurant/ Shot by Skeie Her er stedene du kan gå ut å spise i Bergen akkurat nå Publisert 29. april 2021 Nå åpner restaurantene i Bergensområdet opp igjen. På denne siden finner du åpningstider for spisestedene du kan besøke akkurat nå. Gjenåpningen av…

Endelig åpner restaurantene i Bergen sentrum opp igjen 2560 2334 Matarena

Endelig åpner restaurantene i Bergen sentrum opp igjen

Endelig åpner restaurantene i Bergen sentrum opp igjen   Publisert 17. april 2020 Med gode sikkerhetsmarginer mellom bordene, lasermålinger og QR-koder for bestilling er restaurantene nå klare for å gi gjestene trygge og gode spiseopplevelser. Glad for å være i gang igjen På Bryggeloftet &…

Intervju med Åshild Røynstrand – Daglig leder for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Kaigaten Kaffebar.  2560 2109 Matarena

Intervju med Åshild Røynstrand – Daglig leder for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Kaigaten Kaffebar. 

«Et lysglimt i krisen» Møllendal Fetevare gjør suksess mot alle odds Publisert 16. april 2020 I dagens intervju møter vi Åshild Røynstrand – Daglig leder for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Kaigaten Kaffebar.  Hvordan har korona-epidemien påvirket driften hos dere? I Møllendalsveien har vi faktisk…

Intervju med Christina Bollmann – Daglig leder for Cornelius og 1877 2048 1367 Matarena

Intervju med Christina Bollmann – Daglig leder for Cornelius og 1877

Foto: Cornelius/Foto by Skeie «Et annet mål på suksess» Vi møter Christina Bollmann Publisert 15. april 2020 Christina Bollmann er daglig leder for Cornelius Sjømatrestaurant og Restaurant 1877. Her forteller hun om hvordan koronakrisen har påvirket bedriftene, og hvordan de har tilpasset seg og veien…

PÅSKEPAKKEN 4500 4500 Matarena

PÅSKEPAKKEN

PÅSKEPAKKEN Publisert 31. mars 2020   Feir påsken med delikatesser fra lokale produsenter på Vestlandet Nå er det enda viktigere enn før å handle lokalt. Derfor har vi satt sammen en fantastisk gavepakke med håndverksprodukter fra dyktige lokalmatprodusenter på Vestlandet. Påskepakken består av nøye utvalgte…

Her kan du bestille lokale smaker fra Vestland 4000 1250 Matarena

Her kan du bestille lokale smaker fra Vestland

Her kan du bestille lokale smaker fra Vestland Publisert 26. mars 2020 Utforsk smakene av et bugnende Vestland og gjør tiden innendørs ekstra koselig. Her finner du oversikten over delikatesseforretninger, matleveringer og steder du kan bestille rett fra produsentene. Ved å spise og drikke lokalt…

KREATIVITET PÅ MENYEN UNDER DEN ÅRLIGE INSPIRASJONSSAMLINGEN 3767 2382 Matarena

KREATIVITET PÅ MENYEN UNDER DEN ÅRLIGE INSPIRASJONSSAMLINGEN

KREATIVITET PÅ MENYEN UNDER DEN ÅRLIGE INSPIRASJONSSAMLINGEN Publisert 19. mars 2020 Årets inspirasjonssamling på Grand ble en fantastisk reise i mat, sider og råvarer i verdensklasse. Noen av landets beste kokker, formidlere og fagfolk, ledet 15o deltakere igjennom en dag spekket med inspirasjon og faglig…