FAT Event

Bergen Matfestival

Bergen Matfestival 2667 1500 Matarena

VELKOMMEN TIL VESTLANDETS BESTE MATOPPLEVELSER!

Bergen Matfestival arrangeres på Koengen/Bergenhus Festning fra 4. – 6. september 2020!
I tre dager skal lokalmatprodusenter og kokker jobbe sammen for å gi deg Vestlandets beste smaksopplevelser.
Ekte mat gir ekte glede –velkommen!

Matarena er arrangør for Bergen Matfestival.

Hardanger Internasjonale Siderfest i Odda 2021

Hardanger Internasjonale Siderfest i Odda 2021 454 454 Matarena

Hardanger Internasjonale Siderfest utsettes til 9. – 12. juni, 2021

Hardanger Internasjonale Siderfest inviterer norske og internasjonale siderprodusenter som utstillere under siderfesten i Odda, fra 9. – 12. mai 2021.

9. – 10. juni 2021:
Fagdager for Horeca-bransjen og siderprodusenter

11. – 12. juni 2021: Publikumsdager
11. juni: Sidersafari ut til sidergårdene
12. juni: Den store siderfesten i Odda

Følg med på siderfest.no for program og mer info,

NY DATO KOMMER Siderakademi for bransjen

NY DATO KOMMER Siderakademi for bransjen 1587 2245 Matarena

I forbindelse med Hardanger internasjonal Siderfestival.

NY DATO KOMMER: Studietur til København

NY DATO KOMMER: Studietur til København 1587 2245 Matarena

Sjømatsesong på Noma og omvising med smaking på Resturant Alchemist.

NY DATO KOMMER: Vertskapskurs og service

NY DATO KOMMER: Vertskapskurs og service 1587 2245 Matarena

Vertskapskurs og service finner sted i Bergen og skal gi innsikt i formidling og historiefortelling.

NY DATO KOMMER: Walking dinner Bergen

NY DATO KOMMER: Walking dinner Bergen 1587 2245 Matarena

Publikumsrettet arrangement der gjestene går fra sted til sted.
Fellesprosjekt mellom fiskehandlere og restauranter.

NY DATO KOMMER: Fagsamling Tromsø

NY DATO KOMMER: Fagsamling Tromsø 1587 2245 Matarena

Fagsamlingen har fokus på utnyttelse av hele råvaren.

NY DATO KOMMER: Studietur til Tromsø og Sommarøy

NY DATO KOMMER: Studietur til Tromsø og Sommarøy 1587 2245 Matarena

Studietur til Tromsø og Sommarøy for skreifiske, arktiske matopplevelser og workshop med lokale kokker-sør møter nord!

Kompetanseprogram om råvarekunnskap/bruk av sjømat

Kompetanseprogram om råvarekunnskap/bruk av sjømat 1587 2245 Matarena

Kompetanseprogram som vektlegger råvarekunnskap og bruken av sjømat.
Jobber med utnyttelse av hele råvaren og utvidet bruk av tare.
Sted: Bergen

Fagkurs Bergen

Fagkurs Bergen 1587 2245 Matarena

Fagkurset skal jobbe med å åpne menyer og sjømat servert til mange på en gang (teknikker etc.), mulig på engelsk.