Bergsdalstunet
Opp en bakke og rundt en sving – Hos Olaug og Terje på Bergsdalstunet får du gårdsmat laget med hjerte for god kvalitet og fantastiske matopplevelser.
Opp en bakke og rundt en sving – Hos Olaug og Terje på Bergsdalstunet får du gårdsmat laget med hjerte for god kvalitet og fantastiske matopplevelser.
Fakta
Kort om Bergsdalstunet
På Lid i vakre Bergsdalen finner du Olaug og Helge Terje Fosse og deres gård Bergsdalstunet. I tillegg til å være upåklagelig vertskap for store og små som tar turen innom, produserer de også egen mat. På gården drives det med kyr, kalv og sau, og Olaug og Helge Terje produserer kjøttvarer med råstoff fra egne dyr. Karbonade, korv og pinnekjøtt er bare noe av det som man kan få fra gården, og alt laget med hjerte for god kvalitet og fantastiske matopplevelser.
Bergsdalstunet er et hyggelig nyrestaurert hus fra 1934 på gården Lid, og har i tillegg til stuer og kjøkken, sengeplasser til leie. Dersom ønskelig serverer gjerne vertskapet frokost og middag, da selvfølgelig med mat fra egen gård eller området rundt. Olaug og Helge Terje har i tillegg til å drive gården og tunet også pusset opp Gamlefloren til et kurs- og møtelokale til leie, og de tilbyr servering av fantastisk kortreist mat imellom slagene. Det er også mulig å leie bakerrommet til selskaper og kurs, og Helge Terje og Olaug serverer gjerne brød og kaker til den som måtte ønske det.