Bergsdalstunet

Opp en bakke og rundt en sving – Hos Olaug og Terje på Bergsdalstunet får du gårdsmat laget med hjerte for god kvalitet og fantastiske matopplevelser.

Bergsdalstunet

Opp en bakke og rundt en sving – Hos Olaug og Terje på Bergsdalstunet får du gårdsmat laget med hjerte for god kvalitet og fantastiske matopplevelser.

Fakta

Adresse:
Lid i Bergsdalen, 5722 Dalekvam

Telefon
+47 932 13 213

Nettsted
www.bergsdalstunet.no

Kort om Bergsdalstunet

På Lid i vakre Bergsdalen finner du Olaug og Helge Terje Fosse og deres gård Bergsdalstunet. I tillegg til å være upåklagelig vertskap for store og små som tar turen innom, produserer de også egen mat. På gården drives det med kyr, kalv og sau, og Olaug og Helge Terje produserer kjøttvarer med råstoff fra egne dyr. Karbonade, korv og pinnekjøtt er bare noe av det som man kan få fra gården, og alt laget med hjerte for god kvalitet og fantastiske matopplevelser.

Bergsdalstunet er et hyggelig nyrestaurert hus fra 1934 på gården Lid, og har i tillegg til stuer og kjøkken, sengeplasser til leie. Dersom ønskelig serverer gjerne vertskapet frokost og middag, da selvfølgelig med mat fra egen gård eller området rundt. Olaug og Helge Terje har i tillegg til å drive gården og tunet også pusset opp Gamlefloren til et kurs- og møtelokale til leie, og de tilbyr servering av fantastisk kortreist mat imellom slagene. Det er også mulig å leie bakerrommet til selskaper og kurs, og Helge Terje og Olaug serverer gjerne brød og kaker til den som måtte ønske det.

Lokalmat

Produsenter

7 Fjell

Aga Sideri

Åkre Gard

Alde Sider

Amble Gård

Apal Sideri

Bergsdalstunet

Bondens marked

Eikenberg

Fjåk Sjokolade

Fjellestad Gardskjøken

Gardsbrenneriet

Hardangerbonden

Hardangergutane

Hardangersmak

Harding Sideri

Haugen Gardsmat

Haust Hardanger

Heimalaga mat frå Pøylo

Helleland Gard

Hille Økologisk Gardsbruk

Kandal Kjøt

Kvestad Sideri

Marås Hjort

Mikrogrønt

Nordre Solend Gård

Nyyyt

OmCider

Ostegården

Slettevollen Gardsysteri

Smak av Nordhordland

Spildegarden

Store Naa Siderkompani

Strilalam

Svanøy Røykeri

Tekslo Seafood

Toppe Gartneri

Tveita Gardsmat

Undredal Stølsysteri

Varegga – Mat fra Bergen

Vestavin

Vikja

Voss Bryggeri

Vossasmør