Heimalaga mat frå Pøylo
Tradisjon, håndverk, og en solid porsjon kjærlighet til maten – enkelt og godt fra Eksingedalen.
Tradisjon, håndverk, og en solid porsjon kjærlighet til maten – enkelt og godt fra Eksingedalen.
Fakta
Kort om Heimalaga mat frå Pøylo
Laila og Bjørn er et ektepar bosatt i Høvik i Eksingedalen, og er så glade i å lage god mat at de rett og slett ikke klarer spise opp alt selv. Løsningen ble derfor å starte Heimalaga Mat Frå Pøylo, slik at andre også kan få smake på den herlige maten. Laila og Bjørn produserer mat med respekt for råvarer og tradisjoner, og selvfølgelig upåklagelig humør. Fast på menyen året rundt er eksingedalskorv, spekepølse og skinkepølse, samt andre vestlandske herligheter som Pøyleburger, jommagraut og raspekaker. Av sesongvarer tilbyr de lutefisk, sylte og rullepølse.
Heimalaga Mat Frå Pøylo består av de samme ingrediensene som er blitt brukt i generasjoner, og er laget uten noe hokuspokus og tilsetningsstoff. Det benyttes kun lokale råvarer så langt det lar seg gjøre, og helst ikke for mange av gangen da det er viktig å bevare den gode hjemmelagde smaken. I tillegg til å ta bestilling har Laila og Bjørn også en egen cateringstjeneste. Her disker de opp med snitter, koldtbord og middag til den som måtte ønske, i stil med slagordet «enkelt og godt fra Eksingedalen».