Mikrogrønt
Dyrket med kjærlighet. Mikrogrønt er Bergensdistriktets første innendørsfarm med mikrogrønt – små urter og grønnsaker. Mikrogrønt er kronen på verket på restaurantmaten, smaksrike ingredienser og friske råvarer.
Dyrket med kjærlighet. Mikrogrønt er Bergensdistriktets første innendørsfarm med mikrogrønt – små urter og grønnsaker. Mikrogrønt er kronen på verket på restaurantmaten, smaksrike ingredienser og friske råvarer.
Fakta
Kort om Mikrogrønt
Historien om Mikrogrønt er historien Linda og Remi, og Bergensdistriktets første innendørsfarm med mikrogrønt. Mikrogrønt er små urter og grønnsaker. Det er kronen på verket på restaurantmaten, smaksrike ingredienser og friske råvarer. Det er også noe av det mest næringsrike du kan spise. Supermat med vitaminer og mineraler som kan brukes i fristende salater, pestovarianter og smoothies.
Mikrogrønnsaker er mer smaksintense enn voksne grønnsaker. Det er grunnen til at Linda og Remi bruker dem i sine eksklusive oljer og saltprodukter, med rene, naturlige smaker. Mikrogrønt dyrker det de kaller «rølpete reddiker», «rampete solsikker», «ertende erter», og «kål og tott», med holdningen til Pippi Langstrømpe: «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert». Hos dem finner du mer enn hundre frøtyper å velge fra, og vekstene dyrkes frem med energi, omtanke og høy musikk. De har til og med sin egen spilleliste på Spotify – fordi den beste maten dyrkes med kjærlighet