The Kombucha

Håndlaga økologisk kombucha fra Bergen

The Kombucha

Håndlaga økologisk kombucha fra Bergen

Fakta

Adresse:
Straumsåsen 300
5151 Straumsgrend

Kontaktperson:
Per Arvid Høyum
perarvid@the-kombucha.com

Telefon
971 36 908

Nettsted
the-kombucha.com

Kort om The Kombucha

The Kombucha bryggjer økologisk kombucha i Bergen. Produktet er tilpassa den norske smaken med mange spennande og ulike smakar!

Bedrifta har fire tilsette som arbeider kvar dag for å kunne tilby produktet til fleire og fleire. Vår Kombucha blir laga i små parti med høgt fokus på kvalitet og riktig smak! Produktet vårt er sunt og eit betre alternativ til vanlege leskedrikkar.

Kombucha er ein 2000 år gamal teknikk for å fermentere te. Fermentert mat og drikke inneheld probiotiske bakteriar, kjende for å vera bra for både tarmfloraen og fordøyelsen.

Kort sagt, Kombucha er berre sunt, og kroppen har godt av det!

Lokalmat

Produsenter

7 Fjell Bryggeri

Aga Sideri

Åkre Gard

Aktiv i Modalen

Alde Sider

Alverhonning

Alverland

Amble Gård

Apal Sideri

Bakstehuset på Ask

Bergen Øko

Bergsdalstunet

Bondens marked

Bratshaug Høylandsfe

Ciderhuset Balholm

Epli Sideri

Feddie Ocean Distillery

Fjåk Sjokolade

Fjellestad Gardskjøken

Fjordsider

Garden Kolås

Gardsbrenneriet

Hajen Sideri

Hardanger Bryggeri

Hardanger Bygdeysteri

Hardanger Saft og Siderfabrikk

Hardanger Siderprodusentlag

Hardangerbonden

Harding Sideri

Hauane Gard

Haugen Gardsmat

Haugsfrukt

Haust Hardanger

Heimalaga mat frå Pøylo

Heimtun økologisk gardsmat

Helleland Gard

Hille Økologisk Gardsbruk

Homlagarden

Kandal Kjøt

Kandal Ysteri & Gardsmat

Kvestad Sideri

Långesteinen

Larsastova

Lofthus Ekspedisjon

Lofthus Sideri

Lynghaugen Bigard

Lystgården

Løvås Gard

Marås Hjort

Mikrogrønt