Marås Hjort

Der fjord møter fjell i den mektigste Vestlandsnaturen – Marås Hjort produserer ureist hjortekjøtt av ypperste kvalitet. Glade dyr gir glad mat!

Marås Hjort

Der fjord møter fjell i den mektigste Vestlandsnaturen – Marås Hjort produserer ureist hjortekjøtt av ypperste kvalitet. Glade dyr gir glad mat!

Fakta

Adresse:
Mørkridsvegen 428, 6876 Skjolden

Telefon
+47 958 44 876

Nettsted
www.facebook.com/Maraashjort

Kort om Marås Hjort

Marås Hjort ligger i naturskjønne Mørkridsdalen i Luster kommune, og har siden 2006 produsert hjortekjøtt av ypperste kvalitet. Hjortene deres er håndtamme, tillitsfulle og kontaktsøkende, og lever et godt liv på beite. Med en besetning på rundt 130 sommerhjort, og eget slakteri og foredlingsanlegg, leverer Marås Hjort ikke bare kortreist – men ureist mat.

Marås Hjorts produksjon er ærlig og uten snarveier. Her satses det ikke på mest mulig utnyttelse av kjøttet, men best mulig utnyttelse. Ved å ha et eget slakteri på gården blir det kun noen få meters reise for dyrene fra beite, og ettersom det slaktes få dyr per dag reduseres stressfaktoren både for bonde og hjort.

Kjøttet mørnes på gamlemåten, og Marås Hjort produserer både karbonadedeig, spekepølser og burgere. Det er også mulighet for å få det type kjøttstykke enhver måtte ønske seg, enten det er hel hjortekalv, spekemat, eller ytrefilet. Alle produktene fra Marås er klare for gryten, og passer såvel til hverdags som til fest. Marås Hjort lager lokalmat med hjertet, rett fra hjortens rike.

Lokalmat

Produsenter

7 Fjell

Aga Sideri

Åkre Gard

Alde Sider

Amble Gård

Apal Sideri

Bergsdalstunet

Bondens marked

Eikenberg

Fjåk Sjokolade

Fjellestad Gardskjøken

Gardsbrenneriet

Hardangerbonden

Hardangergutane

Hardangersmak

Harding Sideri

Haugen Gardsmat

Haust Hardanger

Heimalaga mat frå Pøylo

Helleland Gard

Hille Økologisk Gardsbruk

Kandal Kjøt

Kvestad Sideri

Marås Hjort

Mikrogrønt

Nordre Solend Gård

Nyyyt

OmCider

Ostegården

Smak av Nordhordland

Spildegarden

Store Naa Siderkompani

Strilalam

Svanøy Røykeri

Tekslo Seafood

Tveita Gardsmat

Undredal Stølsysteri

Varegga – Mat fra Bergen

Vestavin

Vikja

Voss Bryggeri

Vossasmør